www.vggallery.com

Benvingutsenvinguts a La Galeria de Vincent van Gogh. Des de fa uns 17 anys he treballat força per assegurar que aquesta Web continui essent la font d´informació sobre Van Gogh més completa i exhaustiva de la World Wide Web. A la taula de la dreta teniu els continguts de tota la Web. Em sento orgullós de poder afirmar que tinc el privilegi de mostrar el 100% de l´obra i de les cartes de Vincent van Gogh--Un catàleg complet en línia sobre la seva obra.Visitant aquestes pàgines, veuràs la culminació de milers d´hores de feina. Però això, només és el començament ...

En els propers mesos aniré afegint més crítica i anàlisi, comentaris històrics, així com una amplia xarxa d´enllaços amb referències creuades. Això ha de permetre al visitant un mitjà fàcil d´explorar el ric tapís que conforma la vida i l´art de Vincent Van Gogh. Quanta més feina inverteixo en la galeria de Vincent van Gogh, més me n´adono de quant queda per fer. Nogensmenys espero sincerament que gaudeixis de la teva visita en un viatge d´enteniment i informació sobre un dels artistes més brillants que el món hagi mai conegut.


Inventari de la web

Ítem # En línia
% del Total
Pintures 864 100%
Dibuixos 1,037 100%
Aquarel.les 150 100%
Treballs gràfics
10 100%
Esbossos en cartes
133 100%
Total de treballs
2,194 100%
Cartes 874 100%
Total de gràfics
4,023 ---
Total de pàgines
4,241 ---

La pàgina principal està també disponible en:

Holand�s, Alemany, Itali�, Angl�s . . . . . .

. . . . i en 13 idiomes més.

P�gina tamb� disponible en catal�.


La Galeria
Cerca a la Galeria de Van Gogh

Obra completa:

Més exploracions . . . .

Doneu suport a aquesta Web
Categories

Pintures (cronològicament):
Pintures (per tema):

Recursos

Biografia  |  Cronologia  |  Galeria de fotografies  |  Preguntes freqüents
Fòrum en línia  |   Aportacions dels visitants  |   Debats sobre falsificacions
Referències (Llibres, Pel.l�cules i Compactes (CD-ROM))  | Arxius  |  Enllaços

Exhibicions de Van Gogh: 2000-2005  |  Subhastes
Esdeveniments Culturals sobre Van Gogh

Actualitat  |  Agraïments   |  Sobre l´autor


  Informació de contacte:

David Brooks
Toronto, Canada

brooks@vggallery.com

(Nota: No adjunteu res a l´e-mail, si us plau.)

© 1996-2021 David Brooks. Tots els Drets Reservats.


La seva ment ha estat enfeinada resolent els problemes irresolubles de la societat comtemporània des de fa tant de temps i ell encara continua lluitant amb el seu bon cor i la seva energia bondadosa. Els seus esforços no han estat endebades, però ell probablement no viurà per veure´ls fructificar. Per quan la gent entengui l´expressat en les seves pintures ja serà massa tard. Ell és un dels pintors més avançats i és difícil entendre´l, inclús per a mi que el coneixo tant intimament. Les seves idees abasten massa, examinen el que és humà i com un hauria de contemplar el món. Un s´ha d´alliberar primer de qualssevol pensament lligat al que és convencional per entendre el que prova de transmetre´ns. No obstant, estic segur que això s´entendrà en un futur. És només difícil de predir quan.

Theo van Gogh a Jo
Paris
9-10 de Febrer de 1889


Què ric és l´art; només que un recordi allò que ha vist, la seva ment mai es quedarà sense aliment o es trobarà sol, mai sol.  

Vincent van Gogh a Theo
Laeken
15 de Novembre de 1878